КОИ СМЕ НИЕ?

RAMPAGE

Ние сме иновативна компания с фокус в областта на уеб услугите. Предлагаме Ви, професионална изработка на уебсайт, онлайн магазини, SEO оптимизация, онлайн реклама, създаване и поддръжка на Facebook страници, добавяне и верифициране на бизнеса ви в Google maps, заснемане с дрон, както и 360º снимки и виртуални разходки!
При нас може да получите напълно безплатна консултация как да увеличите онлайн присъствието на вашия бизнес и да достигнете до повече потенциални клиенти.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Множество фактори заради, които да изберете RAMPAGE

Опитен Екип

Екип от професионалисти с над 10 години опит в сферата на уеб услугите.

Индивидуален Подход

Подхождаме индивидуално към всеки наш клиент и разработваме максимално ефективна стратегия за изработка на проекта – от избора на правилната платформа, до правилното оптимизиране за търсещите машини.

Лесна комуникация

Избирайки нас, Вие избирате партньор, който ще ви обясни всичко по процеса на работа, на лесен и разбираем език.

CMS платформа

Разработваме своите уеб сайтове на базата на най-добрите платформи, задвижващи над 66% от всички сайтове в интернет пространството.

А-Я

Предлагаме цялостно решение – планиране, дизайн, кодиране, оптимизиране, развитие и поддръжка на проекта.

Гарантирано Качество

Гарантирано качество за изработка на проекта, оптимизация и поддръжка!

НАШИТЕ УСЛУГИ

УЕБ ДИЗАЙН

Професионална изработка на уебсайт с модерен и адаптивен дизайн, изглеждащи страхотно на всякакъв вид устройства.

ОНЛАЙН МАГАЗИНИ

Разширете бизнеса си и увеличете продажбите, с бърз и модерен онлайн магазин, отговарящ на всички наредби и стандарти.

ЛОГО ДИЗАЙН

Редизайн и концептуална разработка на лога, съобразено с Вашите изисквания и спецификите на бранда. Направете своя бизнес разпознаваем и запомнящ се.

SEO

Oптимизация на уеб сайтове за търсачки, така че те да преминат всички изисквания на търсещите машини за стойност, популярност, качество, бързина, технически спецификации и потребителско изживяване.

E-МАРКЕТИНГ

Практически Интернет Маркетингът може да бъде дефиниран като Онлайн реклама или Интернет реклама, която, използва мрежата, за да достави промоционални маркетингови съобщения до потребителите.

FACEBOOK ПОДДРЪЖКА

Създаване или подобряване на Facebook страници. Изготвяне на индивидуална визия. Публикуване на висококачествено съдържание. Ангажираност на феновете. Систематичност на постовете. Facebook Ads – провеждане на рекламни кампании.

GOOGLE MAPS

Добавяне и верифициране на бизнеса Ви в Google Maps. Създаване на Google My Business акаунт, за менажиране на местоположението.

ЗАСНЕМАНЕ С ДРОН

Възползвайте се от нашето професионално видео и фото заснемане с дрон от въздуха. Нека помогнем на бизнеса ви с красиви видео кадри и рекламни снимки от небето.

360° ОБИКОЛКА

Виртуалната разходка ще постави бизнеса ви на картата по възможно най-актуалния и съвременен начин. Публикуване на виртуалната разходка в Google Maps, както и на вашия уебсайт и Facebook страница.

НАШИТЕ ПРОЕКТИ

БЛОГ

КОНТАКТИ

Телефон за връзка

Работно време

Понеделник – Петък | 10:00 – 18:00

Събота | 10:00 – 16:00

Побързайте! Обадете ни се и ще получите 100% безплатна консултация.

ПИШЕТЕ НИ

Не се колебайте! Изпратете ни съобщение. Ще ви отговорим възможно най-бързо! 🙂

 

Изпрати